Vi er spesialist på regnskap og regnskapstjenester

Regnskap er forretningskritisk. Derfor tilbyr Bølgen Økonomipartner as bedrifter en rekke regnskapstjenester.
Har du behov for en ekspert på regnskap og regnskapstjenester? Bølgen Økonomipartner AS

er ekspert på regnskap og tilbyr en lang rekke regnskapstjenester. Vi kan eksempelvis forestå budsjettering, fakturering, bokføring og en rekke andre tjenester innen regnskap. Vi foretar også årsoppgjør og tilbyr forskjellige typer rådgivning.

Kontakt Bølgen Økonomipartner as for mer informasjon om våre regnskapstjenester.

Regnskapstjenester basert på bred bransjekunnskap

Velger du oss til å bistå deg med regnskapstjenester, velger du en aktør med omfattende bransjekunnskap. Våre kunder dekker de fleste bransjer og vi kan derfor tilpasse våre løsninger innen regnskap etter akkurat din bransjes særlige premisser. Dette gjør oss til en ideell samarbeidspartner for alle bedrifter. Vi er en aktør med stor faglig stolthet og vi holder oss derfor kontinuerlig oppdaterte på utviklingen innen de forskjellige bransjene. Med andre ord baseres våre regnskapstjenester på oppdatert viten.

Regnskap og regnskapstjenester etter de høyeste standardene

Vi implementerer høy ekspertise og stort engasjement i forbindelse med alle oppdrag. Vi håndterer alle regnskapstjenester med like stor seriøsitet - uansett størrelse på kunde. Vi er en pålitelig samarbeidspartner innen regnskap som etter hvert har opparbeidet en stor kundeportefølje

Vi holder til på Holtet i Oslo

Bølgen Økonomipartner AS har kontor på Holtet i Oslo, og ble grunnlagt tilbake i 2005. Vi har i løpet av kort tid etablert oss som en anerkjent aktør innen regnskap og gjør vårt ytterste for å bevare vår anerkjennelse i bransjen gjennom høy kundeservice og kvalitetstjenester. Har du spørsmål vedrørende regnskap og regnskapstjenester er det bare å ta kontakt. 

Velkommen til Bølgen Økonomipartner AS.