Vi kan kjøre lønn for bedriften din

Lønn er kanskje det viktigste for de ansatte i en bedrift. Tulles det med lønn tar det kort tid før dårlig stemning oppstår.
Derfor er Bølgen Økonomipartner as en sikker samarbeidspartner for kjøring av lønn. Vi vet hvor viktig lønn er.

Kontakt Bølgen Økonomipartner as for mer informasjon om våre regnskapstjenester innen lønn.

Komplekse regler for lønn

Ønsker du å få kjørt lønn? Vi er det sikre valget dersom du ønsker å kjøre lønn til dine medarbeidere. Vi baserer oss på anerkjente systemer og holder oss kontinuerlig oppdaterte på de komplekse reglene innen lønnskjøring. Vi er dessuten medlem av NARF.

Vi har stor faglig stolthet

Om du velger oss til å forestå håndtering av lønn, velger du en aktør med stor faglig stolthet.

Ikke bare holder vi oss kontinuerlig oppdaterte på utviklingen innen vårt fagområde, vi følger også med på tendensene i de bransjene som våre mange forskjellige kunder tilhører. Derfor kan du alltid forvente regnskapstjenester i en klasse for seg hos oss.

Lønn er en del av vårt brede kompetansefelt

Vi er en allsidig aktør innen regnskapstjenester og kan utover lønn bistå med fakturering, årsoppgjør og mye annet. I løpet av kort tid har vi blitt et naturlig førstevalg for mange mindre og større bedrifter, og dette er en utvikling vi gjør vårt ytterste for å fortsette. Gjennom høy kundeservice og stor faglig stolthet har vi kommet langt - og derfor er dette noe vi fortsetter å prioritere.

Vi setter kunden i sentrum

For oss er en god kunderelasjon avgjørende. Vi vekter dialog med kunden meget høyt for å sikre at vår kjøring av lønn lever opp til kundens ønsker og behov.

Har du spørsmål vedrørende kjøring av lønn eller våre andre regnskapstjenester er det bare å ta kontakt.

Velkommen til Bølgen Økonomipartner AS.