Barnehager

Vi kan tilby regnskapstjenester med de samme fordeler som ved kjedetilknytning!
Bølgen Økonomipartner AS har 10 års erfaring med barnehageregnskaper. Vi har 7 års erfaring som ekstern leverandør av regnskaper til en av Norges største barnehagekjeder og 3 års erfaring som regnskapsfører for Idrettsbarnehagene. Vi har lært hvordan de store aktørene gjør det og ønsker å tilby vår kunnskap til mindre aktører.
Hvilke fordeler har det for deg?

Nyeste teknologi, smarte løsninger

Vi har tilpasset Visma sitt nye sky system Visma.net Financials til barnehagebransjen. Dvs at vi setter opp alle våre barnehager med samme kontoplan, reskontro-struktur og de vanligste leverandørene i bransjen er satt opp på forhånd med nødvendig betalingsinformasjon og forslag til kontoføring. Noen leverandører leverer varer som skal bokføres på ulike kostnadskonti. Dette løser vi ved å programmere leverandørens ulike varenummer mot ulike kontoer og ulik MVA-behandling. På den måten kan vi automatisere fakturaflyten.

  • Effektiv håndtering av foreldrebetaling
  • Sømløs håndteringa av leverandørfakturaer
  • 100% kontroll med tilskudd
  • Lønn og HR-håndtering med høy servicegrad
  • Fast pris pr måned

Vår erfaring tilsier at foreldrebetaling, leverandørfakturaer og bank skal gå sømløst og effektivt slik at vi kan bruke vår tid på lønnshåndtering, tilskudds kontroll og rapportering.

Vi du være en del av vårt nettverk, ta kontakt med Remi på 23 16 50 50 for en regnskapsprat.