Autorisert regnskapsfører og regnskapskontor i Oslo

Autorisert regnskapsfører Remi Henriksen er daglig leder i Bølgen Økonomipartner as.
Har du behov for en autorisert regnskapsfører fra et anerkjent regnskapskontor? Bølgen

Økonomipartner AS er et regnskapskontor som har blitt et naturlig førstevalg for en lang rekke aktører som ønsker pålitelige regnskapstjenester til hyggelige priser. Takket være vår ambisjon om å være en autorisert regnskapsfører som tilbyr den beste kundeservice i området har vi opparbeidet en omfattende kundeportefølje av fornøyde kunder.

En autorisert regnskapsfører for både små og store bedrifter

Vi er et regnskapskontor som tilbyr regnskapstjenester til alle bedrifter - uansett størrelse.

Som autorisert regnskapsfører har vi opparbeidet veldig bred bransjekunnskap og kan derfor bistå med vår spisskompetanse uansett hvilken bransje din bedrift er en del av. Vårt regnskapskontor er derfor et opplagt valg for alle bedrifter som trenger en kompetent autorisert regnskapsfører.

Autorisert regnskapsfører og regnskapskontor med kompetente medarbeidere

Vi er en autorisert regnskapsfører og regnskapskontor med et bredt kompetansefelt. Takket være solid faglig bakgrunn og lang erfaring har våre regnskapstjenester blitt ettertraktet hos både mindre og større bedrifter. Dette er også en grunn til at vi har blitt kåret til Gazellebedrift i 2011 og 2012 - noe vi er svært stolte av.

Regnskapstjenester på kundens premisser

Vi er et regnskapskontor som vet at våre kunder har avgjørende betydning for oss. For oss er hver kunde derfor like viktig, og vi utfører alle oppdrag innen regnskap på kundens premisser. 

Har du spørsmål vedrørende hva vi tilbyr som autorisert regnskapsfører og regnskapskontor er det bare å ta kontakt.

Velkommen til Bølgen Økonomipartner AS.